Torcik Oliwki

Torcik Oliwki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biszkopty okrągłe

    1 paczka
  • krem krówkowy

    1 szt
  • margaryna do smarowania formy

  • krem do karpatki

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Krem krówkowy i krem karpatkowy robimy według przepisu na opakowaniu.Okrągłą formę do ciasta smarujemy margaryną,Na spodzie blachy układamy biszkopty-jedną lub dwie warstwy.Na biszkopty nakładamy jeden z kremów.W moim cieście pierwszy jest karpatkowy.Następnie nakładamy następną warstwę biszkoptów i krem krówkowy.Ciasto dekorujemy wiórkami czekoladowymi lub bitą śmietaną.SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (23)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

pacpaw

01.06.2012 21:52
świetny

Magda60

31.01.2012 19:42
smaczne

Wafelek2601

20.01.2012 00:09
świetny tort

halina17

05.01.2012 19:38
smaczny torcik

Katarzyna74

04.01.2012 09:54
fajnie wygląda

romanrafal

18.12.2011 09:57
fajny

Elżbieta17

08.12.2011 15:07
musi być smaczny:)

agogo2

01.12.2011 10:51
swietne

Angelika10

19.11.2011 20:43
Super.

Emiliozo

17.11.2011 18:54
esktra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat