tołpyga z piekarnika

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieprz

  • sól

  • majeranek

  • cebula

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wiadomo, ze tołpyga jest dużą rybą. Dzwonki z niej dzielę na mniejsze kawałki. Przyprawiam sola, pieprzem i majerankiem oraz obkładam cebulą. Zostawiam na ok 2 godziny w lodówce, a nastepnie piekę ok 20 minut w piekarniku w 180 stopniach.
Izabela/bella81
Podaje z surówka i traktuje je jako danie dietetyczne.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat