tatar inaczej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wołowina

    1/2 kg
  • jajko

    1 szt
  • gałka muszkatułowa

  • sól

  • żółty ser starty

    6 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

wołowinę zmielić i wymieszać z jajkiem serem i przyprawami na gładką masę formować mokrymi dłońmi małe kuleczki w każdą wbijamy wykałaczkę

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat