Tarta z powidłami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto kruche

    400 g
  • powidła śliwkowe

    300 ml
  • skórka pomarańczowa

    3 łyżki
  • cukier brązowy

    50 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ja użyłam powideł własnej roboty.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Agnieszka-87-25 09.01.2017 16:27
mniam pychota
Małgorzata92 09.01.2017 14:17
Super deser :)
Wiesława1 09.01.2017 13:58
Pysznie wygląda
Krzysztof15 09.01.2017 13:45
bardzo smaczna
Olga_SK 09.01.2017 13:14
Wygląda apetycznie!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat