Szynka w galarecie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka

    75 dkg
  • jajko

    5 szt
  • Żelatyna wieprzowa Prymat

    5 łyżeczek
  • zielenina

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotować galaretkę za pomocą żelatyny,kostki rosołowej i wody. Jajka ugotowane na twardo ostudzić po czym obrać ze skorupek, pokroić w talarki. szynkę pokroić w cienkie plastry,ułożyć w misce i zalać krzepnącą galaretką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pigila 04.10.2011 16:58
super
malaczarna23 25.07.2011 13:19
pycha
Juleczka20 22.05.2011 08:31
lubie
KasiaK90 29.04.2011 19:21
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat