Szybka pekinska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • pomidory

    3 szt
  • cebula

    1 szt
  • Kukurydza z Puszki

    0,5 szt
  • ser feta

    1 kosta
  • ogórki

    6 małe
  • Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat

    2 saszetki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroimy: kapustę jak "szatkowaną", pomidory i cebulę na ćwiarki i paski, ogorki w plasterki, ser feta w kostkę. Wszystko razem z kukurydzą wrzucamy do dużej misy, zalewamy sos rozrobianym zgodnie z przepisem na saszetce i delikatnie mieszamy. Wsawiamy na pół godziny do lodówki do schłodzenia i zajadamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat