Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe babeczki "Leśny Mech"
Gdy babeczki ostygną udekorować je ubitą śmietaną z cukrem pudrem.
mąka tortowa |
1/2 szkl.
|
mąka ziemniaczana |
1/2 szkl.
|
olej |
1/2 szkl.
|
cukier |
1/2 szkl.
|
jaja |
2 sztuki
|
proszek do pieczenia |
1,5 łyżeczki
|
szpinak mrożony |
220 gram
|
borówki |
125 gram
|
śmietana kremówka |
150 ml.
|
cukier puder |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: