Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak z włoskim salami i mozzarella

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 1 garść
ser mozzarella 1 kulka
oliwki zielone 3 łyżki
salami 1/2 (włoskie)
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak z włoskim salami i mozzarella

Szpinak świeży myjemy osuszamy i układamy na półmisku .Oliwki odcedzamy z zalewy dodajemy do sałatki. Robimy sos włoski według przepisy na opakowaniu i odstawiamy do lodówki. Ser mozzarella kroimy w kostkę i dodajemy do sałatki.Salami włoskie kroimy w paski i układamy na szpinaku. Wszystko polewamy sosem włoskim .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna40 04.09.2012 00:02
uwielbiam szpinak :) fajna potrawa:)
agaK. 03.09.2012 13:17
fajne
iwa643 03.09.2012 06:39
polecam na kolacje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak