Sznycle z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sznycle wieprzowe

    6 szt.
  • sól

  • pieprz

  • ser wędzony

    3 plastry
  • przyprawa uniwersalna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sznycle lekko rozbijamy. Solimy, pieprzymy i
obsypujemy przyprawą z obu stron. Smażymy
na złoto z obu stron. Pod koniec na wierzch
każdego sznycla układamy pół plastra sera.
Przykrywamy patelnie przykrywką i smażymy
około 2 min. aż ser się rozpuści. Gotowe
kładziemy na połówki bułek i ozdabiamy
kroplą ketchupu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Andysz 02.11.2012 23:41
ekstra;)
Betka 02.11.2012 23:25
jak ja je uwielbiammm;)
misia2 29.03.2012 13:14
pysznaa
gusia1000 10.11.2010 16:33
Dobre jedzenie.
agata1722 24.09.2010 08:31
smakołyk
rosik93 05.08.2010 11:14
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat