Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle serowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser 4 plastry
mąka pszenna 1 łyźka
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyźki
sznucel cielęcy 90 dag
oliwa 2 łyźki

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle serowe

Plastry sera obtoczyć w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smaźeć na rozgrzanym tłuszczu, z obu stron, na rumiano. Skórka na sznyclach powinna być chrupiąca a ser w sirodku półpłynny. SMACZNEGO

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 14.12.2012 08:08
super
artur7 13.12.2012 16:37
pomyslowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak