Szaszłyki z pieczarkami marynowanymi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Wpadli niezapowiedziani goście, a lodówka świeci pustkami? Skorzystajcie z pomysłu na błyskawiczne szaszłyki z nutą chili, do których przygotowania potrzebujecie zaledwie dwóch składników!

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • konserwowe ogóreczki z chili Smak

    1 słoik
  • Pieczarki marynowane Smak

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Pieczarki marynowane Smak i ogóreczki konserwowe z chili Smak odsączamy z zalewy. 

2. Na patyczki do szaszłyków nadziewamy na zmianę ogóreczki i marynowane pieczarki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat