szaszlyki bekonowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczek wędzony

    10 plastrow
  • warzywa suszone

    1 woreczek
  • oliwa

    3-4 lyzki
  • Chili pieprz cayenne mielone Prymat

    1 lyzeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oliwe mieszamy z warzywami i pieprzem.mozna dodac inne przyprawy wg uznania.smarujemy boczek i owijamy nim patyczki do szaszlykow. grillujemy.pycha.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 06.01.2013 15:21
pyszne
magdziorka6 10.06.2012 08:14
superrrrrr
kasienka23 28.05.2012 22:06
wyglądają bardzo apetycznie
edyta44 04.04.2012 19:07
smaczne
Anna133 02.12.2011 13:29
świetny pomysł ;) a jak grube powinny być platry ?
Anna133 02.12.2011 13:29
świetny pomysł ;) a jak grube powinny być platry ?
Agnik 01.09.2011 19:09
pyszności
jolajka 05.07.2011 17:29
fajnie wyglądają
Bart 19.02.2011 20:18
świetne...mniam mniam...
pawel6 14.01.2011 17:31
coś w sam raz dla mnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat