surówka z włoskiej kapusty

surówka z włoskiej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    0,5 kg
  • marchew

    1 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • koperek

    do smaku
  • majonez

  • cebula czerwona

    1 szt
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z kapusty włoskiej , która pozostała mi po gołąbkach zrobiłam surówkę. Poszatkowałam drobno kapustę, dodałam pozostałe pokrojone drobno w kostkę składniki i dobrze wymieszałam , przyprawiając do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Elżbieta17

08.11.2012 18:16
super:)

Natalia/tubisiek

27.08.2011 19:32
fajna :)

krzyniu1984

23.02.2011 09:02
bardzo zdrowa :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat