Surówka z selera i jabłek posypana orzechami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler konserwowy

    1/2 słoika
  • orzechy włoskie

    6 łyżek
  • jabłko

    1 duże
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler odsączamy, jabłko ucieramy na duzych oczkach tarki. Orzechy drobniutko kroimy. Seler z jabłkiem mieszamy i dodajemy dwie łyżki majonezu oraz orzechy. Na koniec przyprawiamy 1 łyżeczką czarnego mielonego pieprzu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ronald88 19.12.2011 14:03
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat