Surówka z porów z rodzynkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • por

    4szt
  • jabłka

    2szt
  • ogórek kiszony

    3szt
  • rodzynki

    10dag
  • zielona pietruszka

    pęczek
  • oliwa

    2łyżki
  • musztarda

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pory oczyścić, pokroić w krążki, lekko sparzyć. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ogórki obrać i pokroić w drobne paski. Rodzynki sparzyć. Natkę posiekać Wszystkie składniki wymieszać, dodać oliwę i musztardę. Przyprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat