Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
cebula 1 szt
oliwa 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat 1/2 łyżeczki
sól 1 szczypta

Porada

Jeżeli kapusta jest bardzo kwaśna można ją przepłukać pod bieżącą wodą.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Cebulę pokroić w kostkę i przełożyć do miski. Do cebuli dodać kiszoną kapustę. Doprawić solą i pieprzem. Dodać oliwę i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MonikaW 26.09.2016 07:55
samo zdrowie i smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak