Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1szt
ogórek kiszony 3szt
pomidor 3szt
orzechy włoskie 15dag
SZCYPIOREK 0,5pęczka
oliwa 4łyżki
osk z cytryny 1szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej

Kapustę oczyścić, poszatkować, posolić. Po 2 godz. odcisnąć. Ogórki pokroić w plastry. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w ósemki. Szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, dodać oliwę,orzechy i sok. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak