Surówka z kapusty pekińskiej z orzechami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    pół szt
  • orzechy włoskie

    pół szkl
  • sól

  • pieprz

  • zioła prowansalskie

  • majonez

    1 łyżeczka
  • jogurt

    łyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę oczyszczamy, szatkujemy dosyć drobno i gotujemy na parze przez 3 minuty.
Oprószamy sola , pieprzem i ziołami.
orzechy siekamy dodajemy do kapusty.
Dodajemy tez majonez i jogurt.
Wszystko mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat