Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchew 1 szt
jabłko 1 szt
por kawałek
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
sok z cytrny 1 łyżeczka
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę szatkujemy,dodajemy marchew startą na tarce,pokrojone w drobną kostkę jabłko i por.Mieszamy z olejem i doprawiamy do smaku solą,pieprzem,cukrem i sokiem z cytryny.Surówkę podajemy do dowolnego dania mięsnego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cranberry 17.11.2013 20:57
Fajna sałatka
sanielcia 17.11.2013 18:57
pyszna i zdrowa surówka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak