Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuka
ocet 3 łyżki
cukier 2 łyżki
sól
cukier 1 łyżka
śmietana 3 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kroki postępowania

1
Kapustę szatkujemy.
Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej foto
2
Dodajemy przyprawy oraz ocet.
Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej foto
3
Surówkę mieszamy ze śmietaną i podajemy. Zamiast śmietany można użyć jogurt naturalny.
Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anula 11.01.2013 08:44
ale prosta:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak