Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty kiszonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 40 dag.
cebula 1 szt.
marchewka o.5 szt.
olej 2 łyżki
cukier do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną lekko odcisnąć.Cebulę obrać,opłukać.Pokroić w drobną kostkę,dodać do kapusty.Wymieszać.Marchew obrać,opłukać zetrzeć na jarzynówce.Dodać do kapusty.Dodać olej.Wymieszać.Doprawić do smaku cukrem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 23.01.2014 11:46
kapusta kiszona, uwiielbiam z niej surówke

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak