Surówka z kalarepy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata lodowa

    1szt
  • kalarepka młoda

    3szt
  • rzodkiewka

    pęczek
  • sos sałatkowy koperkowy

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sałatę oczyścić, rozdrobnić. Kalarepę pokroić w drobne słupki. Rzodkiewki zetrzeć na tarce. Cebulę zieloną posiekać, cebulę marynowaną odcedzić. Wszystkie składniki wymieszać i dodać sos koperkowy. Doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kotlet 21.11.2011 23:46
fajna propozycja na surówkę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat