surówka z czerwonej kapusty z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    2 łyżki
  • cukier

    1 łyżka
  • sól

    szczypta
  • kapusta czerwona

    1/2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i sparzyć wodą. Odcedzić, przełożyć do miseczki. Dodać majonez i przyprawy. Dokładnie wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SyMiki 12.12.2011 14:22
pyszna
Beata73 04.12.2011 15:29
bardzo smaczna
Beata73 04.12.2011 15:29
bardzo smaczna
mamusia1 20.10.2011 17:55
super
mamusia1 20.10.2011 17:55
super
mamusia1 16.03.2011 12:58
moja ulubiona
mamusia1 16.03.2011 12:58
super!
Kryska73 19.02.2011 15:23
pyszniutka
Kryska73 19.02.2011 15:23
pyszniutka
daria899 13.02.2011 16:16
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat