Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i jabłek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/4 główki
jabłka 2 sztuki
majonez tradycyjny 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
ocet winny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i jabłek

Kapustę poszatkować. Dodać starte na tarle jabłka. Skropić octem. Dodać majonez. Przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak