Surówka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłko

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • sól

  • sok z cytryny

  • oliwa

  • pieprz

  • kapusta czerwona

    1/4 głowki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić i odczekać chwilę. Następnie polać sokiem z cytryny. Jabłko zetrzeć na tarce,połączyć z kapustą i drobno pokrojoną cebulą.Wymieszać.Doprawić do smaku.Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 09.07.2012 15:14
apetyczna
babcia 09.07.2012 15:14
apetyczna
andzia123 15.03.2012 16:19
pychotka
Goya 10.01.2012 14:59
ostatnio często ja robię
Goya 18.12.2011 15:58
fajna
pigila 08.10.2011 19:04
super
Teresa12 25.09.2011 16:20
zdrowa jest
Teresa12 12.09.2011 11:40
pycha surowka
ilka_86 22.07.2011 08:48
uwielbiam ją:)
polly66 26.06.2011 10:53
jedna z ulubionych

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat