Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt mała
jabłko 1 szt
marchew 1 szt
olej 3 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę szatkujemy i zalewamy wrzątkiem. Marchewkę i jabłko obrać i zetrzeć na tarce z grubymi oczkami. Połączyć z kapustą. Dodać olej, przyprawić do smaku solą i cukrem. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak