Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    1 średnia
  • sok z cytryny

    1 łyzka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • jabłko

    1 duże
  • kapusta czerwona

    1 główka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce i małych oczkach. Jabłko tak samo tylko na grubych oczkach. Kapustę podgotować żeby trochę zmiękła i drobno poszatkować. Marchew, jabłko i kapustę wymieszać. Doprawić sokiem z cytryny, sola i pieprzem. Podgrzac razem i podawać na ciepło.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gosia47-47

23.05.2012 09:52
dobre

ttrytka

23.05.2012 09:41
smacznie wyglada

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat