Surówka z białej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1/4 głowki
  • papryka czerwona

    1 szt
  • szczypior

    1 pęczek
  • sól do smaku

  • Pieprz czarny mielony Prymat

  • olej

    3 łyżki
  • musztarda

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, posolić, a gdy puści sok, odcisnąć. Paprykę pokroić w kostkę, szczypior drobno posiekać. Wrzucić do kapusty. Dodać olej i musztardę, doprawić do smaku. Smacznego :)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 22.03.2015 17:50
smaczny dodatek do obiadu

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat