Surówka z białej kapusty

Surówka z białej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusty białej

    1/4 główki
  • koperku

    odrobina
  • soli

    odrobina
  • czosnku

    3 ząbki
  • jogurt grecki

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Surówka z białej kapusty

Kapustę szatkujemy.
Koperek płuczemy i drobno siekamy.
Dodajemy jogurt grecki i doprawiamy odrobiną soli. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę.
Wszystko razem mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Margo1 03.04.2013 10:01
apetyczna, wygląda świetnie
dagmara020 27.07.2012 12:50
pychotka
parysek10 22.06.2012 16:50
prosta i smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat