surówka wiosenna

surówka wiosenna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek

    1 szt
  • rzodkiewki

    7 szt
  • szczypiorek

    7 szt
  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt
  • sól

    1 łyżeczka
  • pieprz

    1 łyżeczka
  • serek homogenizowany

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania surówka wiosenna

ogórek obrać i pokroić w kostkę rzodkiewki pokroić w talarki szczypiorek lub dymkę posiekać jaja pokroić w dość grubą kostkę wszystkie składniki wymieszać z twarożkiem doprawić solą i pieprzem podawać z pieczywem jako przekąskę lub danie na kolację.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat