surówka wiosenna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórek

    1 szt
  • rzodkiewki

    7 szt
  • szczypiorek

    7 szt
  • jajko ugotowane na twardo

    3 szt
  • sól

    1 łyżeczka
  • pieprz

    1 łyżeczka
  • serek homogenizowany

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ogórek obrać i pokroić w kostkę rzodkiewki pokroić w talarki szczypiorek lub dymkę posiekać jaja pokroić w dość grubą kostkę wszystkie składniki wymieszać z twarożkiem doprawić solą i pieprzem podawać z pieczywem jako przekąskę lub danie na kolację.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat