surówka letnia z kapusty

surówka letnia z kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • młode marchewki

    4 sztuki
  • jajko ugotowane na twardo

    2
  • młode cebulki

    1 pęczek
  • sos

  • śmietana

    20 dag
  • sól

  • musztarda

    1 łyżka
  • kapusta

    młoda
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania surówka letnia z kapusty

Kapustę poszatkować. Wszystkie warzywa starannie wypłukać, pokroić. Jajka pokroić w kostkę. Przygotować sos: wszystkie składniki sosu bardzo dokładnie wymieszać. Warzywa wymieszać z sosem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat