sosik na grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Musztarda sarepska Prymat

  • majonez tradycyjny

  • sok z cytryny

  • jajko ugotowane na twardo

    3
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

muszterdę mieszamy z majonezem, ketchupem. dodajemy sok z cytryny. doprawiamy pieprzem. podawać tylko i wyłącznie schłodzony. jaja ugotowane na twardo rozdrabniamy i dodajemy do sosu

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
staropolanka5 23.02.2012 13:05
już niedługo jak znalaz
kriso 22.02.2012 20:02
super przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat