sos tatarski pikantny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1/2 szkl
  • śmietana

    2-3 łyżki
  • ogórek konserwowy

    1 szt
  • papryka marynowana

    1 szt
  • natka pietruszki

  • sól

  • Chili pieprz cayenne mielone Prymat

  • woda

    1 (od ogórków)
  • Papryka słodka mielona Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórka i paprykę kroimy w drobną kostkę, majonez delikatnie ubijamy ze śmietaną i łyżką wody z zalewy ogórkowej, dodajemy warzywa, mieszamy doprawiamy na pikantnie i posypujemy natką pietruszki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Seba 02.07.2013 09:06
mój ulubiony
Pusia 14.04.2013 09:56
świetny przepis
RenataZ-et 23.12.2012 22:05
smaczny
traktorek 09.07.2012 17:13
przepyszny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat