Sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 szkl
  • ogórki konserwowe

    2 szt
  • grzybki marynowane

    5 szt
  • cebulka konserwowa

    5 szt
  • pieprz świeżo mielony

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do majonezu dodajemy drobno pokrojone ogórki, grzybki i cebulki, mieszamy dokładnie i przyprawiamy świeżo zmielonym pieprzem.
Doskonały do jajek, serów i wędlin.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
romanrafal 03.11.2013 08:46
bardzo dobry
Izabela28 11.07.2012 21:28
smaczny ten sos:)
ben-ka 24.06.2012 22:16
ja dodaję jeszcze jajko ugotowane na twardo - też smakuje świetnie:)
Justyna28 28.02.2012 16:55
fajny przepis
jolanta19 23.11.2011 20:13
uwielbiam
Mysiunia 22.11.2011 16:43
bardzo smaczny:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat