Składniki:
papryka czerwona | 4 KG |
papryczka chili | 400 g |
ocet | 1 szk |
olej | 1/2 szk |
cukier | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 60 g |
czosnek | 1/2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 7 szt |
papryka czerwona | 4 KG |
papryczka chili | 400 g |
ocet | 1 szk |
olej | 1/2 szk |
cukier | 1/2 kg |
przecier pomidorowy | 60 g |
czosnek | 1/2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 7 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: