Sos musztardowy do sznycli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • musztardy

    2 łyżki
  • cebula

  • kaparów

    łyżka
  • śmietany

    łyżka
  • mąki

    łyżka
  • żółtko

  • sól

  • biały pieprz mielony

  • olej

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na oleju, dopóki się nie zeszkli, następnie posypać ją mąką i podsmażyć. Do cebuli wlać bulion i zagotować, po czym dodać pozostałe składniki i wymieszać. Zagotować.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat