Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Sos maltański

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez
1 szklanka
sok z pomarańczy
1 łyżka
pokrojona skórka pomarańczowa
1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos maltański

Skórkę pomarańczową sparzyć, usunąć z niej białą część, resztę drobno pokrajać, a następnie wymieszać z majonezem i sokiem pomarańczowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 11.04.2011 23:02
chętnie wypróbuję, a z czym go podawać?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak