Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos majonezowo-czosnkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
śmietana gęsta 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sos majonezowo-czosnkowy

do naczynia włożyć majonez ze śmietaną i dokładnie połączyć ze sobą,doprawić do smaku solą i pieprzem najlepiej świeżo zmielonym dodać przeciśnięty przez praskę czosnek ponownie wymieszać aby wszystkie składniki połączyły się i na chwilę odstawić,podawać do wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 28.05.2014 07:20
bardzo lubię
caralajna 30.12.2012 07:51
lubię taki
Patrycja25 29.12.2012 16:56
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak