sos cebulowy.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Cebulk

    6 sztuk
  • estragon

  • sól, pieprz

  • zielenina

  • mąka

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

obrać i drobniutko pokroić cebulki. Sos z pod mięsa smażonego przelać do małego rondelka, dodać cebulki, podsmażyć, wlać wino, przykryć i dusić na bardzo małym ogniu dusić ok. 10 minut, przyprawiając estragonem, odrobiną pieprzu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kuklik 10.04.2011 20:41
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat