Smażony ser

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

  • jajko

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser, najlepszy byłby twardy kroimy w grube plastry, moczymy najpierw w jajku gdzie znajdują się przyprawy a potem w bułce tartej, powtarzamy czynność jeszcze raz i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat