Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażony filet z kaczki

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kaczki 2 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: smażony filet z kaczki

Filet z kaczki dokładnie umyć. Następnie natrzeć go czosnkiem oraz olejem. Smażyć na patelni z obu stron. Przyprawić do smaku kucharkiem wg uznania. Następnie włożyć do piekarnika na 10 minut w 180 stopniach. Podawać do obiadu z sałatką i ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 31.05.2013 23:19
pyszności,uwielbiam kaczkę tak przyrządzoną
Zosia1 25.04.2013 14:31
bardzo lubię tak przyrządzone mięso
Katarzyna59 16.04.2013 18:34
smaczna potrawa
Aannkaa82 28.03.2013 20:09
Wyglada bardzo apetycznie.
ONY_za_kare 23.03.2013 19:01
pyszne mięsko
Ela15 20.03.2013 11:51
rewelacja,pycha
Ada-Gaba 16.03.2013 10:33
znakomite danie
Alex_M 24.02.2013 11:37
super!
Alex_M 24.02.2013 11:36
super!
Dorota59 13.02.2013 21:40
dobre jest mięso z kaczki
Bernadeta1 10.02.2013 22:13
smacznie wygląda
Kasnaj 08.02.2013 08:55
tradycyjne i dobre :) super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak