śledzie z garścią majeranku

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

    3/4 szklanki
  • majeranek

    1 garśc
  • śledzie

    50 dkg
  • ząbki czosnku

    5 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

śledzie nacieram zmiażdżonymi ząbkami czosnku i majerankiem, a następnie zalewam je oliwą i wstawiam na noc do lodówki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 13.08.2012 14:53
mniam
bgs1984 12.08.2012 23:13
mniam
marzenciak1985 12.08.2012 23:09
mniam
sznycel 11.08.2012 23:37
majeranek świeży pięknie pachnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat