Śledzie z cebulką w musztardzie

Śledzie z cebulką w musztardzie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    1 opakowanie
  • cebula

    1 sztuka
  • musztarda

    2 łyżki
  • chrzan

    1/2 łyżeczki
  • śmietana 18 proc

    100 ml
  • sól i pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Matiasy wymoczyć i odcisnąć. Cebulę pokroić w pióra i przelać wrzątkiem. Dodać od ryby. Śmietaną, chrzan, musztardę i przyprawy wymieszać. Dodać do reszty składników i wymieszać razem. Odstawić na godzinę do lodówki i podawać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat