Składniki:
łopatka wieprzowa | 1 1/2 kg |
żółty ser starty | 30 dag |
ząbki czosnku | 2 |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżka |
łopatka wieprzowa | 1 1/2 kg |
żółty ser starty | 30 dag |
ząbki czosnku | 2 |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: