Składniki:
ser dwukrotnie zmielony | 1 kg |
jajko | 5 szt |
margaryna | 125 g |
cukier | 1 niepełna szklanka |
cukier waniliowy | 4 łyżki |
figi | 8 szt |
płatki migdałowe | 2 garście |
budyń waniliowy | 1 szt |
ser dwukrotnie zmielony | 1 kg |
jajko | 5 szt |
margaryna | 125 g |
cukier | 1 niepełna szklanka |
cukier waniliowy | 4 łyżki |
figi | 8 szt |
płatki migdałowe | 2 garście |
budyń waniliowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: