Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serek wiejski z botwinką i rzodkiewką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek wiejski 250 gram
botwinka 1/2 pęczka
rzodkiewka kilka szt
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Serek wiejski z botwinką i rzodkiewką

Serek wiejski przełożyć do miski. Botwinkę wypłukać, osuszyć, pokroić dosyć drobno i dodać do serka. Dodać również rzodkiewki pokrojone w kostkę. Wymieszać. Przyprawić serek do smaku świeżo zmielonym pieprzem oraz solą himalajską.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 03.07.2017 09:29
pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak