Serek wiejski - wiosenny

Serek wiejski - wiosenny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek wiejski

    200 ml
  • rzodkiewki pęczek

  • szczypiorek

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rzodkiewki kroimy w kostke, szczypiorek drobno siekamy - dodajemy do serka, pieprzymy do smaku i dokładnie mieszamy, Podajemy z waflami ryżowymi

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewelina47

13.12.2011 11:01
pycha

owca441

20.10.2011 14:17
też go lubię

teresa18

17.08.2011 21:34
mniamniuśne

MAR3STA

06.04.2011 19:09
wiosenne, pyszne!

Mysiunia

04.04.2011 19:41
smaczne i zdrowe sniadanko:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat