Serek wiejski - wiosenny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek wiejski

    200 ml
  • rzodkiewki pęczek

  • szczypiorek

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rzodkiewki kroimy w kostke, szczypiorek drobno siekamy - dodajemy do serka, pieprzymy do smaku i dokładnie mieszamy, Podajemy z waflami ryżowymi

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina47 13.12.2011 11:01
pycha
owca441 20.10.2011 14:17
też go lubię
teresa18 17.08.2011 21:34
mniamniuśne
MAR3STA 06.04.2011 19:09
wiosenne, pyszne!
Mysiunia 04.04.2011 19:41
smaczne i zdrowe sniadanko:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat