schab duszony

schab duszony

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    4 plastry
  • sól, pieprz

  • Majeranek suszony Prymat

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania schab duszony

Schab rozbić tłuczkiem, obtoczyć w mące i smażyć na gorącym tłuszczu z dwóch stron na złoty kolor, zalać wodą. Przyprawić i dusić na wolnym ogniu aż będzie miękki.
Podawać z ziemniakami i surówką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat