Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salsa z pieczonej papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 sztuki
ogórek kiszony 3 sztuka
natka pietruszki 2 łyżki
olej rzepakowy 2 łyżka
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Salsa z pieczonej papryki

Paprykę upiecz na grillu. Włóż to plastikowej torby niech odparuje, aby łatwo zdjąć skórkę. Pokrój paprykę i ogórka w kostkę a natkę posiekaj. Idealne do mieś ale i do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 29.04.2016 23:30
bardzo smaczna :-) , ta salsa .
MAR3STA 29.04.2016 19:57
Smaczne danie
Renataj 29.04.2016 19:11
Pyszności - taki dodatek do mięsa lubię najbardziej:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak