sałatka żółto zielona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata lodowa

    1 szt
  • filet z kurczaka

    1 szt
  • pieczarki

    3 szt
  • kukurydza

    1 puszka
  • majonez

    3 łyżeczka
  • musztarda

    2 łyżki
  • parmezan

    5 dag
  • sól

    1 łyżeczka
  • pieprz

    1 łyżeczka
  • przyprawa do kurczaka

    1 opakowanie
  • olej

    2 łyżki
  • masło

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięso myjemy osuszamy i kroimy w kostkę oprószamy solą i pieprzem smażymy na oleju pieczarki oczyszczamy myjemy kroimy w cząstki i dusimy na maśle kukurydzę osączamy z zalewy liście sałaty myjemy osuszamy rwiemy w kawałki i układny na talerzu wykładamy mięso i pieczarki posypujemy kukurydzą i parmezanem majonez mieszamy z musztardą polewamy sałatkę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat